Akcija, smaragdna Soča, snemamo!
Brez dobička - inovativne družbene storitve d.o.o.
Slika projekta
Akcija, smaragdna Soča, snemamo!

Slikovita dežela ob smaragdni reki Soči skriva mnogo kotičkov za nepozabne počitnice. Sprostitev v neokrnjeni naravi, osupljivi razgledi, pisana množica športnih aktivnosti, čudeži narave in ostanki zgodovine, odlična domača hrana, številne prireditve. Vedno prijetno, nikoli dolgčas.

Star pregovor pravi, da slika pove več kot tisoč besed. Zato bomo z vami slikali zgodbo o dolini Soče. No, natančno povedano v resnici ne bomo slikali, ampak zgodbo posneli kar v obliki predstavitvenega filma. In s tem pomagali, da bo naš obisk v dolini imel tudi koristne učinke. Prispevali bomo k promociji prelepe doline in gostiteljem pokazali, kaj nas je še posebej očaralo in bi priporočili tudi drugim gostom.

To bo pravi izziv za ekipno delo in odlično vadbišče kreativnega ustvarjanja v prelepem okolju. Režiserji bi vam zaupali, da gre za resen izziv, zato se bomo tega tudi resno lotili. Oprema in pomoč tehnične ekipe, pomoč scenaristov iz socialnega podjetja ter pomoč lokalnih vodnikov, ki nam bodo pomagali pri odkrivanju nepozabnih kotičkov so zagotovilo za odličen filmski dan. Pri tem bomo v kader z veseljem povabili tudi domačine. Ti se nam bodo za sodelovanje oddolžili z gostoljubnostjo, domačo hrano, pijačo in druženjem. In nam morda  zaupali zgodbe, ki jih na spletu ali v knjigah seveda ni moč najti.

Doživetje ne bo ostalo skrito, saj bo predstavitveni film objavljen na spletni strani www.bovec.si. Ker bomo film posneli v jeziku(ih) udeležencev bomo prispevali, da bo dolina Soče lažje razumljena tudi v deželah iz katerih prihajate.

Naš obisk bo pustil trajen družbeno koristen odtis, obenem pa bomo del sredstev namenili za delovanje lokalnih organizacij, ki skrbijo za ohranjanje naravnih biserov doline Soče. Turizem z  učinkom nam tako omogoča, da na prijeten način so-ustvarjamo boljši in lepši svet.

Podatki

0%

Višina naložbe: 1.000,00 EUR

Investirano: ni še investicijPartner št. 1Brez dobička - inovativne družbene storitve d.o.o.

Britof 469
4000 Kranj

Poročila

Ime Prenos dokumenta

Podatki

0%

Višina naložbe: 1.000,00 EUR

Investirano: ni še investicijPartner št. 1Brez dobička - inovativne družbene storitve d.o.o.

Britof 469
4000 Kranj

Namenitev dela dohodnine

Sklad družbenih naložb SDN05

loading...

×
Copyrights © 2021 Sklad 05 - ustanova za družbene naložbe.